محتاج تحصل على موافقة التاشيرة هنا الحل

محتاج تحصل على موافقة التاشيرة هنا الحل هنشرح في المقالة دى عن الأوراق اللازمة لقبول التاشيرة وعدم الرفض باذن الله 100% عمل السجل التجارى وكشف حساب بنكى ومهنة الباسبور تكون كبيرة

235٬369

محتاج تحصل على أى تأشيرة اوروبية هنا الحل

  • في شباب عربي كتير محتاج يسافر خارج الوطن العربي لسوء الظروف الاقتصادية والحروب وعدم الأمان لأكن المشكلة في شباب متردد او بيكون مش عارفين هيبدأوا ازاى في المقالة دى يلا هجرة هتساعدكم وهتقدم شروحات كتيرة في المقالة والاوراق الاساسية ونسبة القبول 100% ان شاء الله نبدأ في الموضوع على بركة اللة.
  • 1- كشف حساب بنكى:-
يبقى حضرتك تكون عامل حسابك ان في مبلغ هيفضل في الحساب آخر كل شهر لمدة ال٦ شهور الجايين، علشان لما تطبع كشف الحساب يكون الرقم ده موجود اخر كل شهر
 من اصعب الاسئلة الي بتيجي ليا. لان الموضوع نسبي وبيختلف من سفارة للتانية. يهم السفارة ان يكون معاك مبلغ مالي كافي لمصاريف رحلتك وزيادة. يعني لو بتقدم على الشنجن، ممكن تحسب لرحلة اوروبية مبلغ ١٠٠ يورو في اليوم، تاشيرة الدراسة في الدنمارك فانت لو مسافر اسبوعين، الحد الادني للرصيد المفروض يكون مثلا في حدود ١٤٠٠ يورو الي ٢٠٠٠ يورو. انت مش هتصرف كدة طبعا، بس في السفارة ممكن يكونوا بيحسبوا على ارقام اعلى.  
 لو بتسحب مرتبك الشهري كله من حسابك كل شهر ومفيش فائض، يبقى تحط ما يعادل المبالغ دي بالمصري في حسابك من قبل التقديم على اي سفارة بفترة ٦ شهور.  
لو عندك حسابات بنكية فيها ودائع او حسابات توفير في البريد حتى، اطبعها وقدمها مع كشف حسابك. المطلوب انك تثبت انك مقتدر ماديا ولا تنوي الهرب الي اوروبا او امريكا. ممكن ما يبصوش فيهم خالص، بس يكونوا معاك احتياطي.  
لو انت طالب، ومعندكش حسابات بنكية باسمك، تقدم الحسابات الخاصة بكفيلك الخاص، والدك والدتك عمك خالك خالتك … الي بيتعهد بالصرف عليك في الرحلة، مع ما يثبت صلة القرابة لو درجة ثانية. 
القاعدة العامة في لغة الاحتمالات – نسبة حصولك على التأشيرة اعلى بكشف حساب كبير عن كشف حساب صغير … انا بتكلم بلغة الاحتمالات … علشان محدش يقولي انا حسابي كان فيه ٣٥ جنية واتقبلت. انا بقول احتمالات اعلى.
  • 2-السجل التجارى:-
الناس هتقولى سجل تجارى لى وانا محتاجو لى يا باشا البند دا 50بالمئه من القبول لما تقدم السجل التجارى هما يضمنوا انك عندك شركة ومش هتقدر تسيبها ومش هترجع بلدك مرة أخرى فلازم نركز كويس جدا لما نقدم اوراق التاشيرة نقدمها اوراق ثبوتية ليك في بلدك زى بيت او سيارة او شقة او شركة لانها ترفع تأهلك للحصول على التأشيرة وعدم الرفض ان شاء الله تاشيرة العمل في ألمانيا ولو مش حابب تعمل سجل تجارى مش مشكلة خالص اعمل ورقة من الشغل لو انت شغال بانك بتقبض راتب مبلغ وقدرة عشان يعرفوا انك بتشتغل براتب عالى ومش محتاج تكسر الفيزا الكلام دا طبعا لناس الى عاوزة تكسر التأشيرة.
الخطوة الأساسية و الأولي لبداية أي منشأه سواء كانت فردية أو شركة , و سواء كان نشاطها تجاري أو صناعي أو مهني أو حرفي أو نشاط غير تجاري
هي إخطار المأمورية المختصة بمزاولة النشاط خلال ثلاثين يوما من تاريخ بدء مزاولة النشاط و علي المأمورية المختصة فتح ملف ضريبي للممول فور إخطارها
ان يقوم الممول أو وكيله بالتقدم إلي المأمورية المختصة التي يتبعها لطلب استخراج بطاقة ضريبية , ومرفق معه أصول و صور المستندات الاتيه :-
1- البطاقة الشخصية
2- عقد الإيجار او عقد التمليك
3- عقد شركة الأشخاص او النشرة الخاصة التي تم فيها النشر عن الشركة أو صورة من عقدها و نظامها الأساسي
** سيتم الإطلاع علي أصول هذه المستندات فقط و الاحتفاظ بالصور
وينشا بكل مأمورية سجل خاص تقيد به بيانات كل بطاقة
** يجب ان تتضمن البطاقة الضريبية للممول البيانات التالية :-
1- رقم التسجيل الضريبي
2- الرقم المسلسل للبطاقة طبقا لما هو وارد في سجل قيد البطاقة 3- تاريخ الإصدار و تاريخ الانتهاء
4- كود المأمورية
5- اسم الممول
6- عنوان الممول
7- رقم الملف الضريبي
8- نشاط الممول
9- السمة التجارية
10- عنوان المركز الرئيسي و الفروع و المخازن
11- تاريخ بدء مزاولة كل نشاط
12- الكيان القانوني
13- بيانات الإقرار ( سنة الإقرار –تاريخ الإقرار – توقيع المختص بالمأمورية )
14- بيانات الإعفاءات الضريبية
15- أي تغيير في بيانات البطاقة
• تصدر البطاقة الضريبية بلونين :-
– اللون الأخضر :- للأشخاص الطبيعيين
– اللون الأحمر :- للأشخاص الاعتبارية
* تكون مدة سريان البطاقة الضريبية خمس سنوات من تاريخ إصدارها , و تعتبر البطاقة لاغية و غير صالحة للتعامل بها عند انتهاء هذه المدة علي أن تثبت بالبطاقة في مكان ظاهر عبارة تفيد ذلك
• لا يجوز إصدار أكثر من بطاقة ضريبية للممول الواحد , تاشيرة العمل في أمريكا فإذا كان للممول أكثر من نشاط تجاري أو صناعي أو مهني أو أكثر من فرع ,تقوم المأمورية المختصة بإصدار البطاقة الضريبية مأمورية المركز الرئيسيو يتم إخطار المأمورية التابع لها الممول عند التوقف عن النشاط بتقديم طلب كتابي يوضح تاريخ التوقف والانشطة التى تم التوقف عنها و يعتبر من حالات عدم تحقيق إيه إيرادات للممول بعد تاريخ التوقف :-
1- مغادرة البلاد نهائيا
2- الغلق الإجباري أو الإداري
3- ترك مكان مزاولة النشاط لمالك العقار
4- الاستيلاء علي مكان مزاولة النشاط للمنفعة العامة
يكون من حق الممول الذي يرغب في التوقف عن مزاولة النشاط او التنازل عن المنشاه او مغادرة البلاد مغادرة نهائية طلب تحديد موقفه الضريبي حتي تاريخ توقفه او تنازله او مغادرة البلاد . بشرط ان يكون قد قدم الاقرارات الملتزم بها قانونا , وعلي المامورية المختصة اجابته الي طلبه خلال تسعين يوما من تاريخ استلام الطلب بعد سداد رسم قدره خمسة جنيهات
دي الحاجات المهمة الى هتقدم نسبة التاهيل للحصول على اى تأشيرة الى أوروبا بنسبة 100% ان شاء الله.
  • 3- الباسبور (جواز السفر) بمهنة عالية او مؤهل عالى:-

لو انت معك مؤهل عالى بالباسبور وتشتغل وظيفة ممتازة وراتبها كويس حلو اوى اوى انما لو الباسبور بتاعك مكتوف فيه مؤهل متوسط او مهنة بسيطة لو عملت السجل التجارى بما انك تمتلك شركة في الباطل تكتب مدير شركة وانصحك استيراد وتصدير البند دا مهم جدا جدا  فيزا السفر الى سويسرا بس خليك انت ناصح وبتفهم وانبهك لو انت عملت ورقة من الشغل بانك بتاخد مرتب عالى والباسبور مش مكتوب فية المهنة دى هتترفض.

وبكدا نكون انهينا مقالة ياريت تكون استفادتم من المقالة وان شاء الله اتمنى من اللة أن يحقق لكم ما تتمناه جميعا راسلنا في جميع أسئلتكم

هل أعجبك مقالة معلومات مهمة عن الهجرة الى سلوفينيا

لم لا تشاركها أصدقائك .. مع تحيات موقع يلا هجرة لتقدم معلومات حول السفر والهجرة واللجوء والاستوطان في أوروبا وأمريكا وكندا‎.

 

يستخدم موقع الويب هذا ملفات تعريف الارتباط لتحسين تجربتك. سنفترض أنك موافق على هذا ، ولكن يمكنك إلغاء الاشتراك إذا كنت ترغب في ذلك. اقبل قراءة المزيد